Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Amuseglas Tyle ovaal
Kom Spirit Mustard - Ø 10cm
Schaal Jersey - oranje - Ø 16 cm - 290ml
Amuseschaaltje bol
Kom Streetfood - Ø16 cm - Mix
Schaaltje rond wit
Klaptafel rond 150cm
Bord Majestic - Ø 25 cm
Statafel met rok wit
Luxe bar Milano zwart - 2,2m
Statafel met rok lichtblauw
Bord Jersey diep - blauw - Ø 26,5cm
Hoofdgerecht mes trendy
Kom Majestic - Ø 15 cm
Bord Tinto diep - grijs - Ø 23,5cm
Statafel met rok geel
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN zwart 





