Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
Â
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Stoel Lou bruin
Stoel Spectra zwart
EggMover Kruiwagen met Big Green Egg Large
Statafel Cuba wit 120x70cm
Barkruk Lou bruin
Klaptafel rond 180cm
Klaptafel rond 150cm
Statafel Cuba zwart 70x70cm
Warmhoudbrug met plaat 2/1GN - 1 kap
Warmhoudplaat met brug 2/1GN - 1 kap 



