Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Amuseglas Tyle rond
Bord Natuur diep - Paars - Ø 22cm
Fauteuil Malibu Velours - Zilvergrijs
Bord Tinto - grijs - Ø 22,5cm
Bord Jersey met rand - grijs - Ø 18cm
Kom Tinto - grijs - Ø 13cm - 600ml
Bord Jersey ovaal - oranje - 20,5 cm
Barkruk Lou bruin
Statafel Cuba wit 70x70cm
Au bain-marie 1xGN exclusief bak
Kussen Slimline geel
Kom Sajet Blue - Ø 11cm
Kom Tinto - groen - Ø 8,5cm - 200ml
Stoel Napoleon wit met kussen wit
Zuil steigerhout wit - M
Klapstoel Bistro wit - 'Festival kwaliteit'
Kom Tinto - groen - Ø 13cm - 600ml
Designheater RVS met vlam
Kom Jersey - oranje - 9cm - 110ml
Statafel Cuba zwart/marmer 70x70cm
Warmhoudbrug 1m tbv werktafel 



