Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
Â
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Tapasplank - Pure Teak Wood
Tapasplank - 80 cm
Tapasplank - Pure Olive Wood - M
Tapasplank - 5-vaks met schaaltjes wit
Tapasplank - Pure Rose Wood
Tapasplank - Pure Olive Wood - L
Luxe bar Industrial Green - 2,2m
Tapasschaaltjes olijfhout - mix 5 stuks
Zuil Marmer wit - L
Warmhoudbrug 2xGN 



