Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Barkruk Lou bruin
Zuil steigerhout wit - M
Dinertafel steigerhout 180x80cm
Klapstoel hout met ronde rug - 'Festival kwaliteit'
Stoel Lou geel
Kom Jersey - grijs - 9cm - 110ml
Set steigerhout wit deluxe
Fauteuil Abby Velours - Turquoise
Schaal Jersey - grijs - Ø 16 cm - 290ml
Fauteuil Abby Velours - Zilvergrijs
Fauteuil steigerhout wit
Barkruk Lou rood
Bordenwarmer kast dubbel caterchef 



