Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kom Majestic - Ø 15 cm
Kussen zwart 50x50cm
Bord Natuur diep - Paars - Ø 22cm
Au bain-marie wagen 3xGN exclusief bakken
Kom Turquoise - Ø 9 cm
Zinken teil groot
Bord Majestic - Ø 25 cm
Bord Jersey ovaal - oranje - 20,5 cm
Schaal Jersey - oranje - Ø 16 cm - 290ml
Bord Jersey diep - blauw - Ø 26,5cm
Bord Tinto - grijs - Ø 22,5cm
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Bord Vierra 18,5cm
Kom Streetfood - Ø16 cm - Mix
Kom Tinto - grijs - Ø 13cm - 600ml 




