Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Klaptafel Bistro wit - 'Festival kwaliteit'
Barkruk Lou bruin
Spreekstoel steigerhout wit
Set steigerhout wit basic
Set steigerhout wit deluxe
Modulair 40cm kookplaat 2-pits 400V
Bord Natuur diep - Paars - Ø 22cm
Lepel zwart
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN zwart
Kom Tinto - grijs - Ø 13cm - 600ml
Au bain-marie met sausbakken 2x4,5L 




