Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Sausschaaltje Tyle Glas - Ø 7,5 cm
Bord Turquoise - 30 x 14 cm
Amuseglas Tyle rond
Statafel met rok goud
Bord Natuur diep - Paars - Ø 22cm
Statafel met rok oranje
Warmhoudbrug 1xGN
Kom Majestic - Ø 15 cm
Bord Jersey ovaal - oranje - 20,5 cm
Statafel met rok wit
Au bain-marie 1xGN exclusief bak 



