Je eten blijft bijzonder lekker wanneer je het bereidt bij een lage temperatuur: vlees of vis blijft super sappig en groenten zijn knapperig en vers! Met onze Oklahoma Joe is bakken, koken en roken mogelijk op iedere gewenste temperatuur.
Vanwege de lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100 ° C zal je voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het eten verliest hierdoor nauwelijks sappen, omdat de vloeistof niet verdampt. Bij deze lage temperaturen heb je dus nooit droge gerechten!
De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak, die je ook nog kunt verbeteren door verschillende houtsoorten te gebruiken. Je hebt dus ontelbare mogelijkheden om je individuele smaak te bereiken of gewoon van aroma af te wisselen!
Natuurlijk kan deze smoker ook als conventionele grill worden gebruikt voor koken met directe warmte. Hiervoor kan in beide kamers een vuur worden ontstoken waarover je voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grillgebied kun je met gemak zelfs grote feesten van heerlijk BBQ voedsel voorzien!
Voor de Oklahoma Joe heeft u hout nodig. Dit wordt niet standaard meegeleverd, maar kunt u apart bestellen. De Oklahoma Joe brandt ongeveer 2 uur op één zak brandhout van 10kg.
Let op: alleen zelf te transporteren in auto met laadklep.
- 210cm
- 220cm
- 70cm
- 400kg
Servet wit
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 3/1GN
Koffiekop en schotel Classic
Bord Jersey diep - blauw - Ø 23,5cm
Barbecue Rolé - 126x58cm - gas
Statafel Cuba wit 70x70cm
Heineken fust 20L
Dinertafel Marmer zwart - 180x80cm
Buffetverhoger goud - 15cm
Bord Bodi - Ø 16 cm
Krukhoes rood
Schaal Melamine - Ø 60cm
Salontafel Marmer Industrieel - 180x80cm
Snijplank kunststof
Elektrische bovenweegschaal 2,0g - 30kg
Kussen Slimline zilver
Bodemplaat RVS tbv werktafel 2m
Barbecue houtskool 113x39cm 











