Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kom Ceres - grijs - Ø 9,5 cm
Bord Cosmos diep - Ø 20cm
Bord Tinto diep - wit - Ø 23,5cm
Tapasplank - Pure Rose Wood
Zuil Industrieel - M
Theekop en schotel
Tapasschaaltjes olijfhout - mix 5 stuks
Tapasplank - Pure Olive Wood - L
Bord Streetfood - 15 cm - Mix
Kom Tinto - grijs - Ø 8,5cm - 200ml
Bord Saba - Ø 15,5cm
Barkruk Jorg
Kom Ceres - zwart - Ø 7,5 cm
Bord Saba - Ø 21cm
Buffettafel steigerhout - 2,2m
Kom Tinto - wit - Ø 8,5cm - 200ml
Statafel Olievat wit
Soepkop Leeuwekop
Bord Turquoise - Ø 21cm
Statafel Olievat groen
Barombouw steigerhout - 1,7m
Bord Baltic diep - Ø 18,5 cm
Barombouw steigerhout - 2,2m
Kom Saba - Ø 10,5cm - 300ml
Bord Atelier diep - Ø 21cm
Warmhoudbrug 3xGN 


