Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Designheater RVS met vlam
Krukhoes paars
Statafel Industrial White 120x80cm
Krukhoes rood
Krukhoes lichtblauw
Bord Tinto diep - groen - Ø 23,5cm
Statafel Industrieel 240x80cm
Dinertafel Industrial White 80x80cm
Bier-statafel
Statafel Industrieel met kooi 180cm
Kom / Dipper Saba - Ø 8cm - 50ml
Krukhoes oranje
Bord Jersey diep - grijs - Ø 26,5cm
Luxe bar Industrieel - 1,7m
Statafel Industrieel met kooi 240cm
Krukhoes met plooi okergeel
Dinertafel Industrieel met kooi 180cm
Bord Tinto - groen - Ø 22,5cm
Statafel Cuba zwart/hout 70x70cm
Au bain-marie met sausbakken 2x4,5L 




