Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Amuseschaaltje bol
Schaal Jersey - oranje - Ø 16 cm - 290ml
Barkruk Hamburg zwart
Kussen goud 50x50cm
Amuseglas Tyle ovaal
Vork goud
Kom Spirit Mustard - Ø 10cm
Bord Jersey diep - blauw - Ø 23,5cm
Statafel Cuba zwart/marmer 120x70cm
Kom Leopard Brown - Ø 12cm - 500ml
Bord Jersey diep - blauw - Ø 26,5cm
Bord Japan hoog - zwart - Ø 15 cm
Chafing dish Spring 1/1 GN 





