Je eten blijft bijzonder lekker wanneer je het bereidt bij een lage temperatuur: vlees of vis blijft super sappig en groenten zijn knapperig en vers! Met onze Oklahoma Joe is bakken, koken en roken mogelijk op iedere gewenste temperatuur.
Vanwege de lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100 ° C zal je voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het eten verliest hierdoor nauwelijks sappen, omdat de vloeistof niet verdampt. Bij deze lage temperaturen heb je dus nooit droge gerechten!
De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak, die je ook nog kunt verbeteren door verschillende houtsoorten te gebruiken. Je hebt dus ontelbare mogelijkheden om je individuele smaak te bereiken of gewoon van aroma af te wisselen!
Natuurlijk kan deze smoker ook als conventionele grill worden gebruikt voor koken met directe warmte. Hiervoor kan in beide kamers een vuur worden ontstoken waarover je voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grillgebied kun je met gemak zelfs grote feesten van heerlijk BBQ voedsel voorzien!
Voor de Oklahoma Joe heeft u hout nodig. Dit wordt niet standaard meegeleverd, maar kunt u apart bestellen. De Oklahoma Joe brandt ongeveer 2 uur op één zak brandhout van 10kg.
Let op: alleen zelf te transporteren in auto met laadklep.
- 210cm
- 220cm
- 70cm
- 400kg
Bord Vierra 13cm
Opscheplepel
Saladeschaal
Stoel Retro
Bankenset wit - 'Festival kwaliteit'
Gastronormbak 1/1 - 2 cm diep
Koffiezetapparaat 2x20L - 320-kops 400V
Dinertafel Marmer Industrieel - 180x80cm
Bord Bodi - Ø 16 cm
Kom Japan - zwart - Ø 11 cm
Buffetverhoger goud - 10cm
Aluhal "Sfeer" 10 x 10 meter
Waterglas Line
Bakspaan
Buffetverhoger zwart - 15cm
Geveltent 3 x 5 meter
Kussen Slimline wit
Regisseursstoel - Zwart
Barombouw Milano wit - 2,2m
Dinertafel Milano wit - 180x80cm
Vloerkleed Vintage
Kussen lichtgroen 50x50cm
Schaaltje Streetfood ovaal - 10,5cm - Mix
Kussen Slimline zwart
Bank steigerhout zonder rugleuning 3-zits
Kom Majestic - Ø 15 cm
Designheater 








