Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Statafel Olievat wit
Statafel barton
Luxe bar steigerhout - 2,2m
Luxe bar Industrieel - 2,2m
Stoel Lou bruin
Pianokruk
Drankentafel steigerhout
Schaal Jersey - grijs - Ø 16 cm - 290ml
Barkruk steigerhout
Kussen donkerblauw 50x50cm
Scheidingswand Steigerhout - 2m
Kussen goud 50x50cm
Designheater RVS met vlam
Spreekstoel steigerhout
Statafel Olievat groen
Zuil Industrieel - M
Statafel met graniet blad
Dinertafel Urban Jungle 120x80cm
Fauteuil Malibu Velours - Zilvergrijs
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 3/1GN 



