Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Barkruk Spectra zwart
Stoel Lou blauw
Kussen geel 50x50cm
Warmhoudlamp
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN
Statafel Cuba wit/hout 70x70cm
Kussen lichtblauw 50x50cm
Spoelborstel nylon
Bord Jersey diep - grijs - Ø 26,5cm
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN zwart
Bord Jersey met rand - grijs - Ø 16cm
Statafel Cuba zwart 70x70cm
Barkruk Hamburg geel
Chafing dish Spring 1/1 GN
Kussen lichtgroen 50x50cm
Regisseursstoel - Zwart
Statafel Marmer rond
Hotpot zwart 8-10L
Schaal Jersey - grijs - Ø 16 cm - 290ml
Kom Japan - zwart - Ø 11 cm
Fauteuil Malibu Velours - Zwart
Kussen Slimline goud
Kussen Slimline lila
Kussen goud 50x50cm
Chafing dish rond 34cm | incl. binnenbak
Lekblad chroom
Kussen Slimline oranje
Warmhoudbrug 1xGN 



