Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Bord Jersey ovaal - oranje - 20,5 cm
Kussen goud 50x50cm
Kom Leopard Brown - Ø 12cm - 500ml
Kom Spirit Mustard - Ø 10cm
Kom Tinto - groen - Ø 13cm - 600ml
Espressokop en schotel
Kom Sajet Blue - Ø 11cm
Koffiekop en schotel Colori - Mix
Amuseschaaltje Tyle Glas
Schaal Jersey - oranje - Ø 16 cm - 290ml
Statafel Cuba zwart/marmer 70x70cm
Bord Tinto diep - groen - Ø 23,5cm
Amuseglas Tyle ovaal
Statafel Cuba wit 120x70cm
Kussen Slimline zilver
Amuseschaaltje bol
Barkruk Hamburg geel
Bord Jersey diep - blauw - Ø 26,5cm
Warmhoudbrug 1xGN
Amuseglas Tyle rond
Statafel Marmer zwart - 80x80cm
Kom Jersey - blauw - 9cm - 110ml
Kom Tinto - groen - Ø 8,5cm - 200ml
Statafel Cuba zwart 180x70cm
Kussen kobaltblauw 50x50cm
Bord Jersey met rand - grijs - Ø 18cm
Kussen Slimline lichtgroen
Bord Tinto diep - grijs - Ø 23,5cm
Bord Jersey diep - blauw - Ø 23,5cm
Kom / Dipper Saba - Ø 8cm - 50ml
Chafing dish 1/2 GN
Warmhoudbrug 1m tbv werktafel
Au bain-marie 1xGN exclusief bak
Kom Jersey - oranje - 9cm - 110ml
Warmhoudlamp
Bord Jersey diep - grijs - Ø 26,5cm
Kussen Slimline geel
Au bain-marie wagen 3xGN exclusief bakken
Stoel Lou rood
Barbecue tafel met Big Green Egg Large
Chafing dish Spring 1/1 GN 


