Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kom Jersey - oranje - 9cm - 110ml
Amuseschaaltje bol
Bord Palmer - 30 x 14 cm
Bord Tinto - groen - Ø 22,5cm
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Kom Leopard Brown - Ø 12cm - 500ml
Kom Jersey - blauw - 9cm - 110ml
Kussen roze 50x50cm
Bord Turquoise - 30 x 14 cm
Schaal Jersey - oranje - Ø 16 cm - 290ml
Kom Spirit Mustard - Ø 10cm
Kussen Slimline geel
Bord Jersey diep - blauw - Ø 23,5cm
Hotpot zwart 8-10L
Stoel Lou roze
Espressokop en schotel
Kom Turquoise - Ø 9 cm
Statafel steigerhout 80x80cm
Kom Sajet Blue - Ø 11cm
Bord Tinto - groen - Ø 15cm
Amuseglas Tyle ovaal
Kom Streetfood - Ø16 cm - Mix
Bord Vierra 18,5cm
Chafing dish rond 34cm | incl. binnenbak
Stoel Lou geel
Chafing dish Spring 1/1 GN 




