Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kom Tinto - grijs - Ø 13cm - 600ml
Statafel Cuba wit 120x70cm
Kom Spirit Mustard - Ø 10cm
Kom Jersey - blauw - 9cm - 110ml
Kom Leopard Brown - Ø 12cm - 500ml
Regisseursstoel - Zwart
Bord Tinto - grijs - Ø 22,5cm
Schaal Jersey - grijs - Ø 16 cm - 290ml
Bord Jersey met rand - grijs - Ø 18cm
Statafel Marmer zwart - 80x80cm
Buffetverhoger goud - 10cm
Fauteuil Malibu Velours - Zwart
Kussen Slimline goud
Bord Tinto diep - grijs - Ø 23,5cm
Barkruk Hamburg rood
Barkruk Hamburg blauw
Warmhoudbrug 1m tbv werktafel 


