Beursverhuur producten huren

De beurs specialist voor een geslaagde beurs

Wij leveren een breed assortiment aan items voor beurzen. Je kiest de producten en style welke past een aansluit bij jouw eigen wensen. Onze beurs producten kunnen in verschillende stylen, hoeveelheden en afmetingen geleverd worden om een uitnodigende sfeer te creëren op jouw evenement.

Wij zetten de door jou gekozen sfeer voor je klaar waardoor je klanten aangenaam ontvangen worden.

Voor beursverhuur hebben we keuze uit het standaard assortiment maar bieden wij ook beurslijnen aan. Dit zijn producten die (zo goed als) nieuw zijn, hoog van kwaliteit en nog niet in onze reguliere verhuur stock hebben gezeten.

Je vindt op onze website alle producten die je nodig kan hebben voor partyverhuur- en beursverhuur.

Beursverhuur bij Arendje Verhuur

Benodigdheden huren voor een beurs doe je bij ‘t Arendje. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Jarenlange ervaring met beursverhuur

Door onze jarenlange ervaring met beursverhuur kunnen we je helpen een succesvolle beurs te hebben. Haal het beste uit jouw aanwezigheid op de beurs door ons in te schakelen. Wij leveren echt van alles: Van complete A tot Z totaaloplossingen, denk bijvoorbeeld aan de verhuur van losse beursartikelen zoals meubilair, vloeren, zitplaatsen etc.

Transparante prijzen

Wij hanteren vaste prijzen voor onze beursverhuur artikelen. Wij spreken een vaste prijs af voor de duur van de gehele beurs, zonder gezeur over dagprijzen en tijden. Uit ervaring blijkt dat onze klanten dit concept enorm waarderen. Er komen dus geen onverwachte extra kosten bij tijdens of juist vlak voor de beurs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten voor extra werk of manuren. De prijs is de prijs en dat blijft de prijs. Dat is duidelijk werken zonder verassingen voor alle betrokkenen.

De prijzen voor de artikelen zijn gebaseerd op onze standaard verhuursectie. Bij partyverhuur zie je de prijs voor één gebruiksdag, met een toeslag voor elke extra gebruiksdag. Voor beursverhuur hebben wij aparte producten die zijn afgestemd op gebruik tijdens een beurs. Deze materialen zijn (zo goed als) nieuw. Ook betaal je geen dagprijs maar maken we een maatwerk prijs voor de gehele periode.

Ook bieden wij unieke concepten om eigen (bedrijfs) branding op producten aan te bieden. Neem contact op en vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden.

Kwaliteit beursverhuur

Je beursmateriaal ondergaat een kwaliteitscontrole op het moment dat hij is opgebouwd zoals afgesproken en per ontwerp. Dat zorgt ervoor dat het er precies zo uitziet als je had verwacht. De overdracht vindt ter plekke plaats zodat jij je succesvolle beurs meteen kan starten.

Vloeren en muren

Wil je een open stand aan de rand van de beurshal of juist een gedeeltelijk gesloten stand? Daarvoor hebben wij alle beursverhuur materialen op voorraad. Ook vloeren doen veel op een beurs. Een vloer kan sfeerbepalend werken samen met uitgebalanceerde verlichting en meubilair.

Branding

Niets is zo belangrijk als je branding op de beurs. Wij kunnen de door jou gekozen beursmaterialen voorzien van jouw logo’s, teksten en andere beeldmerken. De ruime keuze in ons beursverhuur assortiment garandeert een op maat gemaakte unieke beursstand in precies de juiste sfeer.

Muziek en licht voor beursverhuur

Muziek en licht op je beursstand doen erg veel. De juiste toon wekt nieuwsgierigheid en trekt het juiste publiek naar jouw plek. Die juiste toon geldt voor zowel muziek als voor de kleurstelling van je licht. Ook daarin hebben wij jaren ervaring en staan je graag bij met raad en daad.

Bar

Veel standhouders kiezen ervoor een luxe bar te hebben. En daar is een goede reden voor! Niets is zo aantrekkelijk voor een bezoeker van een beurs als de mogelijkheid om even tot rust te komen. Met jouw uitnodigende luxe bar uit ons beursverhuur assortiment wordt dat heel verleidelijk. Ga je liever voor wat minder extravagantie, kunnen we ook keurige statafels leveren, of juist mooie zithoeken voor je gasten maken. Het is aan jou, wij kunnen echt alles!

Afzetpaaltjes en rode lopers – laat jouw stand eruit springen met beursverhuur

Afzetpaaltjes worden vaak ingezet op beurzen om een VIP ruimte of speciale zone aan te geven. Dit geeft jouw bezoekers een speciaal gevoel als ze bijvoorbeeld zijn uitgenodigd voor een presentatie of borrel op jouw stand. En het kan een te grote menigte in goede banen leiden tijdens drukke uren. Wij hebben ideeën genoeg en staan je bij zodat jouw beurs een enorm succes wordt. Aan ons zal het niet liggen!

Receptie

Een mooie receptiebalie wordt vaak ingezet als er grotere aantallen gasten verwacht worden. Specialisten staan dan achter de balie om vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden en afspraken van bezoekers te begeleiden. Een uitnodigende balie kan het verschil maken tussen weinig interesse en veel nieuwe klanten!

Waarom huren met beursverhuur?

Waarom zou je kopen als je alles kunt huren? Wij leveren materialen die ofwel helemaal nieuw zijn, of gebruikte beursverhuur goederen zonder sporen. Dus jouw stand ziet er verzorgd en netjes uit. En het voordeel van huren is dat je voor iedere beurs een aangepaste sfeer kunt creëren. Je zit dan niet vast aan steeds hetzelfde materiaal, om nog maar te zwijgen over de opslagruimte die je moet huren als je beursmateriaal niet in gebruik is.

Zowel voor de beursoganisatie…

Eén technische partner voor uw volledige technische productie zorgt voor rust en gemak binnen uw organisatie. Van facilitaire partner met een uitgebreid eigen assortiment tot advies en creativiteit als technische partner om het maximale uit elke productie te halen.

…als voor de standhouder

Een beurs is de perfecte gelegenheid biedt om je onderneming, visie en product te presenteren. Bij Arendje Verhuur denken we hierin met je mee om tot een concept te komen dat geheel aansluit bij de wensen en voorkeuren zodat jouw bedrijf een passende uitstraling heeft.

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.  
Neem contact op
Klantenservice