Diner Deluxe

Waan je in de luxueuze sferen van Diner Deluxe.
Het zal een onvergetelijke avond worden waarbij heerlijk eten en gezelligheid centraal staan. De luxe wordt gecreëerd door het chique glaswerk met het bijpassende servies. Geef je een deluxe diner voor zakenpartners, familie of vrienden? Het eindresultaat is Deluxe! Heb je binnenkort een etentje en wil je jouw gasten verrassen met een mooie gedekte tafel? Misschien helpen onderstaande tips je op weg.

Linnen
Iets extra doen voor je gedekte tafel? Een tafelkleed met linnen servetten geeft je tafel toch net een extraatje. Let er dan wel op dat het tafelkleed ruim over de tafel valt, dat oogt net iets chiquer. Is het servies dezelfde kleur of tint als het tafelkleed kies dat voor servetten in een contrastkleur. Je kan deze bijvoorbeeld tussen je borden leggen. Heeft het servies een contrasterende kleur van het tafelkleed, kies dat voor servetten met dezelfde kleur als het tafelkleed.

Servies
Met een kleine aanpassing een grote verandering maken op je gedekte tafel? Met een klein bord, in een andere kleur of met een dessin, tussen je huidig servies heb je al veel effect. Wij hebben diverse servieslijnen die super zijn om te combineren. Zo kan je een mix maken met verschillende kleuren, motieven, texturen of maten.

Bestek
Bij het opdekken van een dinertafel hoort natuurlijk bestek! Natuurlijk met niet zomaar bestek! Wij hebben bestek in goud, koper en zwart. Toch graag zilver bestek huren? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben hierin ook verschillende varianten.

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.  
Neem contact op
Klantenservice